PENTTILÄ GARDENS COTTAGES

NEDERLANDS
ENGLISH   Visit us on Facebook.

vakantiehuizen 2 vakantiehuizen in het merengebied in de uigestrekte bossen van zuid-oost Finland

vakantiehuizen - een vakantiehuis in Finland

Het blauwe vakantiehuis ligt op loopafstand, en uizicht op, het meer. Daar is de sauna en een strandje dat bij Penttilä hoort. Er zijn in de wijde omgeving geen mensen te bekennen - afgezien van een enkele visser per jaar die met zijn roeibootje de baai in vaart.

Dat brengt ons bij het onderwerp: naturisme in Finland

Omdat wij slechts twee vakantiehuisjes hebben kunnen wij rekening houden met de wensen van naturisten. Aangezien ons terrein door anderhalve kilometer bos gescheiden is van onze eerste buur - en het rode en blauwe huis achter de huevel liggen waaronder de zandweg loopt, is privacy gegarandeerd. Onze oprit is een bospad van zeshonderd meter lang. Dus hekken zijn absoluut niet nodig. Aangezien iedereen, die in Finland een sauna gebruikt, naakt in een meer zwemt, kijkt niemand daar van op. Aan de overkant van het meer ligt een voormalig boerderijtje dat twee weken per jaar als zomerhuis voor vrienden uit Amerika dienst doet. Verder staat het leeg en ligt ook nog eens vierhonderd meter verwijderd van ons privé strandje.

Dus wanneer u te kennen geeft prijs te stellen op een naturistische vakantie, kunnen wij rekening houden met eventuele huurders van het andere huis - en daarvoor alleen maar gelijkgestemde naturisten in die periode toe te laten. En als het een succes wordt denken wij aan een naturismeperiode elke zomer hier op Penttilä. Er zijn in Finland, voor zover wij weten weinig mogelijkheden voor de naturist.

lees meer over naturisme in Finland

E-mailt u ons uw vragen naar infoapenstaartjepenttila-gardenspuntcom

 

 

scroll down to see the background of this page (We are just below the center)